Kvalitetsprodukter

Altid den bedste kvalitet

Gratis fragt

Ved køb over 1.500,00 DKK

EAN Faktura

Betal via EAN faktura

Kundeservice

Tlf.: 71 99 12 22

Showroom / selvhent

Nyt showroom under opbygning

Flere af vores kunder efterspørger muligheden for at se (og prøve) vores produkter inden de bestiller. Vi er derfor igang med at indrette 250 kvm shoowroom hvor mange af vores produkter vil blive udstillet.

Det vil fremgå i webshoppen hvilke produkter der kan ses i udstillingen. Så tjek om varen du ønsker er i udstillingen, så kører du ikke forgæves.

Er der en speciel vare du ønsker at se før køb, som ikke er udstillet, kan du sende en mail til os, med link til produktet. Så vil vi se om det er muligt at få en “demo” hjem.

Udstillingen forventes klar med de første produkter den 1/9-20

Klik & hent!

Vi trækker vores produkter fra flere forskellige lagre både i danmark og i nabolandene, og for at mindske transporttider og omkostninger, sender vi varerne direkte til dig.

De produkter vi har liggende på lageret i Fredericia, kan naturligvis hentes. I produktbeskrivelserne vil det dog fremgå, hvis varen kan kan hentes på vores lager ved Fredericia.

Hvis du ønsker selv at hente varen, skal du skrive “Henter selv” i bemærksningsfeltet. Du vil derefter få besked om hvornår varen er klar til afhentning (Varen vil typisk være klar i løbet af en time, indenfor vores åbningstid).

Medbring din ordrebekræftelse enten på print eller på din telefon/tablet.

HUSK at se på varen om der står at den kan hentes på vores lager ved Fredericia.

Du finder os her:

Gl Tårupvej 48, Taulov
Bygning 6
7000 Fredericia

Se på Google maps her

Vi har åben:
Mandag-onsdag fra 9-16
Torsdag 9-17
Fredag 9-12
Eller efter aftale